Annonce
Frederik Andreasen fra Børnehaven Myretuen i Tørring skriver: - For en lille uges tid siden besluttede vi os for at pynte vores leders kontor op. Det syntes vi selv, vi klarede ret så godt. Der hænger selvfølgeligt også et billede af Gertrud Sand på døren, og så er den pakket ind i gavepapir.Kontoret vandt konkurrencen.
Tørring Folkeblad

Ansatte pyntede leders kontor til den store Gertrud Sand-medalje

Medarbejderne i børnehave Myretuen i Tørring har vundet avisens julepyntningskonkurrence.

Annonce
  • Frederik Andreasen fra Børnehaven Myretuen i Tørring skriver: - For en lille uges tid siden besluttede vi os for at pynte vores leders kontor op. Det syntes vi selv, vi klarede ret så godt. Der hænger selvfølgeligt også et billede af Gertrud Sand på døren, og så er den pakket ind i gavepapir.Kontoret vandt konkurrencen.
  • Kirstine Hinke, klasselærer i indskolingen på Stjernevejskolen skriver: - Vores julepynt i klassen bærer i år præg af det enkle tema: Grantræer, stjerner og lys i vinduet!Hver morgen tænder vi lys for julefreden og nyder den enkle pynt i klassen. December måned er netop præget af rigtig meget juleri rundt i elevernes familier, så elevernes arbejdsplads i klassen skal være enkelt pyntet med vægt på arbejdsro, fortælling om danske juletraditioner og et godt fællesskab i klassen.
  • Susanne Juhl, Tørring Kirke skriver: - Vi har her ved Tørring Kirke pyntet rigtig op til jul. Kirkegården er pyntet med adventslys af gran. Indgangspartiet er pyntet med folkekirkens logo med lys. Inde i Kirkebakkehuset er der også pyntet fint med dekoration og lys i lanternerne.
  • Kari-Ann Broeng, Hedensted Kommune, Fritid og Fælleskab i Uldum skriver: -Vores gode kollegaer i Kultur & Fritid har udskrevet en julepyntningskonkurrence for vores arbejdsplads i Uldum, hvor temaet er bæredygtig julepynt.Så derfor har vi været kreative med udgangspunkt i genbrugsmaterialer og natur materialer.
  • Line Minea Ramdal, Blomsterhuset, Tørring skriver: - Vores arbejdsplads Blomsterhuset Ramdal må da uden sammenligning være den mest pyntede arbejdsplads. Selv på toilettet er der jul. Og selv personalet er blevet pyntet.

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce