Annonce
Frederikke Schmidt, 14, Juelsminde: - Jeg elsker børn, de er så sjove og fyldt med energi og godt humør. På kurset har jeg lært en masse om, hvad man kan lege med børnene, og hvad man skal passe på med.
Tørring Folkeblad

Hvorfor vil du være babysitter?

Annonce
  • Frederikke Schmidt, 14, Juelsminde: - Jeg elsker børn, de er så sjove og fyldt med energi og godt humør. På kurset har jeg lært en masse om, hvad man kan lege med børnene, og hvad man skal passe på med.
  • Signe Henriksen, 14, Juelsminde: - Jeg kan godt lide at være sammen med børn, fordi de er så umiddelbare. På kurset har jeg lært noget om, hvad der er godt at lege i forskellige aldre, og hvor meget børnene kan. Og så har jeg fået en større sikkerhed i nogle ting.
  • Marie Nedergaard, 14, Stouby: - Børn er dejlige og sjove at være sammen med. Det, synes jeg også, når jeg har været babysitter for nogle. Nu ved jeg også meget mere om, hvad jeg skal gøre, hvis noget går galt.
  • Kirstine Stensdal, 13, Stouby: - Det er fedt at være sammen med børn, for de er så ligefremme. Jeg har været babysitter før, men på kurset har jeg lært en masse om, hvad jeg skal gøre, hvis noget går galt. Det giver en god tryghed.

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce