Annonce
Kan en burger smage godt, når man skifter bøffen ud med bønner? Det vil de fleste børn sikkert svare nej til. Men på en række skoler, som her på Guld Skole, er det netop det, de gør i disse dage - lærer børnene at lave klimavenlig mad. Foto: Michael Svenningsen
Tørring Folkeblad

Klimavenlig mad kom på skemaet: Grøntsager er slet ikke så slemme

Eleverne på mange af kommunens skoler lærer i disse dage at lave kikærte-kyskager og bønne-burger. Det er til gavn for klimaet, og smager faktisk slet ikke så dårligt, lyder det fra 6.a på Glud Skole.
Annonce
  • Kan en burger smage godt, når man skifter bøffen ud med bønner? Det vil de fleste børn sikkert svare nej til. Men på en række skoler, som her på Guld Skole, er det netop det, de gør i disse dage - lærer børnene at lave klimavenlig mad. Foto: Michael Svenningsen
  • Julia Skytt Bendixen gør sig umage med de klimavenlige kyskager, som er lavet på restvandet fra en brik kikærter. Foto: Michael Svenningsen
  • Det behøver ikke at være usundt for at smage godt. Her har eleverne i Glud lavet humus og bagte kikærter - og de er vilde med det. Foto: Michael Svenningsen

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce