Annonce
Hver onsdag er der laugsaften, hvor bryggerne samles om deres aktiviteter. Nu er der også friskt øl i hanerne, efter at sommerens store blonde-bryg på over 300 liter er kommet på fustage. Næste bryg i den store tank bliver juleøllet. Foto: Jørgen Hasseriis
Tørring Folkeblad

Ølsted Bryglaug syder af aktivitet og forventning - julens store fællesbryg skal snart sættes over.

Ølsted Bryglaug syder af aktivitet og forventning - julens store fællesbryg skal snart sættes over.

Annonce
  • Hver onsdag er der laugsaften, hvor bryggerne samles om deres aktiviteter. Nu er der også friskt øl i hanerne, efter at sommerens store blonde-bryg på over 300 liter er kommet på fustage. Næste bryg i den store tank bliver juleøllet. Foto: Jørgen Hasseriis
  • Den nye, store ståltank kan rumme 500 liter. Foto: Jørgen Hasseriis
  • Anlægget tjekkes igennem af bryglaugets formand Karl Trier Nissen. Foto: Jørgen Hasseriis
  • Byg er hovedingrediens i øl. Basismalten her er en pilsnermalt, der udgør cirka halvdelen af ingredienserne i Ølsted-bryggernes vintervarmer. Foto: Jørgen Hasseriis
  • Cara Aroma hedder denne karamelmalt, som udgør en mindre del af ingredienslisten. Den udmærker sig ved sin fylde og søde karamelsmag. En oplagt julebrygmalt. Foto: Jørgen Hasseriis
  • Årets julebryg bliver igen engelsk inspireret. En britisk brown ale med samme ingredienser som forrige år. Alkoholstyrke 6,5 er målet, for den skal ikke være så tung, mener bryggerne. Eller som de også kalder det: "den skal være let drikkelig", "bare sådan en bælleøl", "en lys øl"... Foto: Jørgen Hasseriis

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce